HMB

Meghalt a klán, éljen a blog.

Mondom éljen.

Na.

Utolsó kommentek

azbesztmegbaszta (szerzői és szomszédos jogok mögsertése ide vagy oda :)

2007.05.31. 01:53 limbekcs

0. azbeszt.hu - ha frissülne, jobb lenne

1.

Elvesztettük a szájberháborút


http://index.hu/tech/net/klikk070530/

 - ez csak a vicc, egyelőre (valamint f@szom a kurvaintelligens kopipésztbe - a szerk.)

2. http://index.hu/tech/net/eszt290507?print

na ez, bazmeg: durva, mi lesz itt legközelebb, ha vmi netes dugó miatt a gáz(nyefty)számlám nem elégítődik ki időrben, idekúrélnak egy intyerkontyinyentális ballisztikus rakettát?

3. szóval elvtársaim az úrban: mikó lövés közben hálózati akadozás vót, meg hekkeltek a nem is halsütők (hö, azaz nem is balatoni pálya, ééted! :), meg izé meg hozé, az mind semmi a szép új jövőhöz képest: megjelenik egy on-line cikk, hogy tán hamis "tokajit" adnak el oroszlandban, erre (monnyuk) 3 napra leáll a komplett magyar on-line bankrendszer, te meg, tezsvírem (monnyuk) szopol a hitelkártyáddal: bocs, csak pénteken érkezett az átutalás, szerda helyett... ja, hogy maga még kedden? de tudja, akkor kezdődött a LEÁLLÁS...

abszolút überciki, szerintem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hmb.blog.hu/api/trackback/id/tr7989730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása