HMB

Meghalt a klán, éljen a blog.

Mondom éljen.

Na.

Utolsó kommentek

Klán lap fikázás

2006.05.13. 20:50 limbekcs

Ha a lapról magáról (http://hmb.uw.hu/) nem látszana, leírom ide, mi volt az alakítással az elképzelésem:

- a felső margóba a zseniális logó alá bepofátlankodtam a marketinggel - ld. ott (http://hmb.blog.hu/2006/05/10/marketing) - de ügyesen a sárga villogás van legalul, úgyhogy hipp-hopp ráhúzható a térelválasztó, mely ekkor ápol, s eltakar... :)

- kicsit gatyába ráztam a bal oldali hasábot, de egyelőre megmaradt itt az összes link, azaz könnyen beszorulhatunk egy túlságosan szédületes fejlődés esetén - szerintem itt elsősorban a statokhoz vezető linkeknek legyen helye

- a "jobb alsó" szekció egésze meg kinőtte magát a régi "hírek" keret utódává - bár, hogy blogunk ugye van már, az uw-n max olyan hírek lesznek, hogy na, megint frissült a stat, vagy még inkább, hogy bocs, most véletlenül nem... :)

(Meggondolandó, hogy egy ilyen "publikus hírek" rovatot kiválthatnánk egy publikus bloggal, akár pl. a freeblogon, ennek előnye, hogy egy kultúrált webes szerkesztővel irkálhat be mindenki (akinek szabad és regiszrált), és nem kell suxxxni in html, ami ráadásul csak a saját gépről megy, céges tűzfal mögül nem.)

Na akkó... ötleteket és véleményt tessenek beirkálni hama-hama!
Pl.: Grap, hogy tetszik a logógyalázás? :)

Szorgos népünk lőni fog!
H.Turul

3 komment

Címkék: blog stat szerver klán

A bejegyzés trackback címe:

https://hmb.blog.hu/api/trackback/id/tr969411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kavics 2006.05.13. 21:29:11

Jelzem, hogy a HMB lerészeged rossz ablakban nyilik meg...

Különben a frameket szvsz felejteni kéne....
csak nem tudom hogyan kell jobbat csinálni...

H.Turul 2006.05.13. 23:02:44

a frame az, ami eddig a "hírek" volt? vagy ez a bal hasáb, felső margó, az is rémes frémes? mer ezek már (guten)tágulnak az ablakkal rendesen, nem kell szegény Grapnak a 29"-os monitorján egy söröscímkényi területen silabizélni a frankót...

H.Turul 2006.05.13. 23:07:34

rossz ablakban? nekem itt a rókakoma külön lapon nyitja - ugyenez az kutyaütő ....b@szó ie-vel külön ablak? az a baj? vagy hogy elbuktam anno a harcban és nem bíííírtam a klánlapon belülről linkelni ezt az elkefélt galériát? és a privát freewebes izémről jön be?
nyilatkozzál

persze van a régi, hírekben megjelent link is, azt is előbogarászhassuk valaha
süti beállítások módosítása