HMB

Meghalt a klán, éljen a blog.

Mondom éljen.

Na.

Utolsó kommentek

Marketing

2006.05.10. 15:28 hmb

Urak, asszem világos, hogy közös célunk, hogy Kegyu találjon klánokat a szerver kiadó helyeire, hogy elkerüljük a szerverdíj emelését.

Na most ha sikerül jól összerakni a szervereinket, és főleg rendszeresen frissíteni a zseniális statisztikát, akkor nem lesz gond a látogatottsággal. Ezért minimum a klánlapra érdemes lenne kiírni, hogy "szerver bérelhető: Kegyu nagykukac g.hu", de akár talán játék közben fel-felvillanhatna? ahogy az UO-nál a lapunk címe volt a "fényújságban"?

Monnyuk ide a blogra nemigen irányítanám a nagyérdeműt, bele ne kössenek mán a pónilóba.... :) Megaztán nem is igen tudnának anyázó topoikot nyitni... Megoldás lehet: egy "anyad_hmb" emilcím létrehozása, hogy a jogtalan kickeket elzokoghassák Bert vállán...


Hogy ezen túl még gennyesre is keressük magunkat, esetleg mi biztosítósok megszervezhetnénk az alábbi, roppant releváns kockázati termékek számára a reklámfelület értékesítését... :)

"ÖREG CSOCSESZ" HADIROKKANTSÁGI JÁRADÉKOK A PIACVEZETŐTŐL!

"VETERÁNOK PAJZSA" fedezet égési, repesz- és lőtt sérülésekre. (Házisárkányok okádta tűz kockázata kizárva!).

"FFF": Felelősségbiztosítás Friendly Fire esetére. Kiegészítőként köthető "Bukott cheater" fedezet, mely helyettünk villámgyorsan bejelentkezve tűri a jogos anyázást és alázatos válaszokkal próbálja elkerülni a végzetes kicket.

"Ínhüvely Gyuszi" biztosítás a Fürge Ujjak túlzásba esett kedvelőinek.

stb.

2 komment

Címkék: szerver lefordíthatatlan szójáték szerver bérlés

A bejegyzés trackback címe:

https://hmb.blog.hu/api/trackback/id/tr79339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyros 2006.05.10. 16:15:04

Bakter szetrohogtem magam ezen :D A statisztikat most is vallalom es megprobalok a szerverre egy ilyen fenyujsag szerut installalni ami folyamatosan spammeli a konnektalt juzereket (luzereket) kulonfele reklamszagu uzenetekkel (szerverberles, statisztika, anyazasok stb.)

Bert 2006.05.10. 18:18:14

Hoi,

Bekommentelek ide, mert anno a levelemre asszem nem jött válasz, de lehet, hogy el se küldtem azt a levelet, már nem emlékszem.

Szóval van egy haver, akik baráti körben MOHAA-t nyomnak, és valami gagyi szervert bérelnek kevéséért.
Nos én mondtam nekik, hogy megkérdezem a hozzáértő nagyérdeműt, hogy menne-e a MOHAA a szerverünk, elférne-e, és, hogy mennyibe fájna nekik, illetve mit tudunk kínálni nekik, stb.

Próbáltam őket megtéríteni CoD-ra, de hajthatatlanok.

süti beállítások módosítása