HMB

Meghalt a klán, éljen a blog.

Mondom éljen.

Na.

Utolsó kommentek

Dicsőségfal

2006.04.24. 01:44 hmb

Kb. pont egy napja, midőn az addigra már egy hete elvont net visszaszerzése feletti öröm, továbbá valami megmagyarázhatatlan körülmény olyan pontszámokat eredményezett számomra az egyik tunéziai pályán (ahol baszki a kavargó por vagy nemtom mi miatt szaggat nálam folyton annyira a szisztéma - mindegy, aNál nagyobb a dicsőség), hogy szegény (akkor már offlány - de gTalk-on még aktív) Kavix is kezdte sokallni az urnazárás előtti ünneplést, megígértem neki, ezért most közre is adom a dokumenteket, pontosabban egyet, a végeredményt. Hozzáteszem, hogy a pontszám kispályás zászlóhajhászás nélkül, azaz színtiszta henteléssel jött össze, Enfield típusú légpuskával (obligát csehszlovák "břemnůgovkoví" lőszerrel - de ez nem igaz :).





























Persze volt az elején 8:1-es állásom is (előtte nyilván 8:0-ás is, muhaha), csak ugye a lőtéri kutya f.szát is max. a végeredmény érdekli.

Azért ugye, ha lesz megint szerverünk, a "rifle only" alatt ugye "bolt action rifle only"-t értünk majd, ugye? (Tele a tököm a sok fürgeujjú Garandossal a Puskás-stadionban... :)

Na csók

Sólyomszem
H.Turul


ps. na jó, újraszámlálás-pártiak kedviér egy nagyítás (Nagyitól kölcsönbe):








































(Vegyük észre, hogy a 25:8 arány még az istencsászár Grap 60:20-ánál is jobb - és ugye ő mindenféle zászlókkal is mocskolta kezeit... )

Még két dolog derült ki a továbbiakban:

- SS misi valójában jóravaló Mosin-Nagant rajongó (de nem világos, hogy nem Sentmihályi-Sabónak hívják-e igazából... :)

- SIS Slim (házigazda) kellő humorérzékkel bír (bár arra kissé pattant, hosszú humorkodás után is, hogy mindenki csíter, aki engem lelő... :)

Ja, a harmadik dolog, ami a "továbbiakban" kiderült (ami persze itt senkit nem lep meg), az az, hogy a 25:8-at nem feltétlen hozom minden pályán... :) De azért Evil Jimmy még csak be se kaphatja a qrva Garandjával, legyen bár északi vagy déli szláv (aminek függvényében a "jebem ti garanda" ragozandó - de pszt).

És igen, végre láttam a két új pályát - mit mondjak, ezért kár volt annyi kulcsot generálni... :) A beköszöntő screen plusz egy egérkattintásáért pedig még annyira se.

Na de már közelg a jó éccaka:
H.Turul

9 komment · 1 trackback

Címkék: puska a night in tunisia kolompár gáspár hall of fame

A bejegyzés trackback címe:

https://hmb.blog.hu/api/trackback/id/tr88883

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kavics 2006.04.24. 09:50:48

Ja és még egy kérdés jutott az eszembe!
Mi lesz az USA vs Axis pályákkal?
Ott mivel fognak lödözni, a szegény amcsik?

H.Turul 2006.04.24. 10:24:28

hát reverse lend leasing keretében adjunk nekik Enfieldet... :)

de tőlem úgy is jó, ahogy SIS-éknél van, hogy mindenféle náció puskájából lehet válogatni - csak nálunk a választék leszűkülne a 3 komoly fegyverre.

hehe, a nagy húsvéti off-line ínség idején kipróbáltam a Viet-Cong Mosin-Nagantját, mit mondjak, szopás az M16-okkal vagy akár az AK47-ekkel szemben, és még csak az se igaz rá, mint a COD-ban hogy elég vele egyszer odalőni...

Gyros 2006.04.24. 12:52:48

Turulnak gratula, ezt az eredmenyt tegnap sikerult produkalni vagy miko'?

H.Turul 2006.04.24. 13:52:17

tegnapra virradóra... :)

(+1 nap, amíg a 28-ast 8-asra pixelesztergályáztam a képen... :)

Bert 2006.04.24. 15:23:04

H.Turul:

Én tudom ám, hogy csak azért kellett 8-szor meghalnod a játékban, mert mindig kifogyott a lőszer, és a távcső is elkopott a sok bash-ástól:-)

H.Turul 2006.04.25. 18:06:28

A Night In Tunisia link keletkezett a 3. sorban - a mikrofonnál Kolompár Gáspár...

Kavics 2006.04.25. 20:06:32

ha jól láttom ez nem night, hanem nightmare... és az előadók amicsik...

Nem áll össze....

H.Turul 2006.04.26. 09:58:53

Jó, akkor bővebben, lassabban:

Hölgyeim és uraim, drága tezsvíreim, egy csodálatos klasszikus következik, Charlie "Bird" Parker és Miles Davis fújja az A Night in Tunisia című remeket (amit a lefordíthatatlan szójátékok egyik nagymestere átkeresztelt Nightmare-re), hallgassátok sok-sok szeretettel itt, a Rádió C-n (FM 88.8, a mikrofonnál Kolompár Gáspár).
süti beállítások módosítása